Forse energiesubsidies voor grafimediabedrijven in Drenthe

Goed nieuws: de provincie Drenthe stelt speciaal voor grafimediabedrijven een forse energiesubsidie beschikbaar. Bedrijven mogen tegen zeer lage kosten gebruik maken van de Energie RI&E - het zusje van de Arbo RI&E Grafimedia – om hun energiebesparingsopties te inventariseren.

Om KVGO-leden in Drenthe te helpen met hun energiebeleid, heeft het KVGO subsidie bij de provincie Drenthe aangevraagd. Hierdoor kunnen ondernemers tegen zeer lage kosten (tot wel 90% subsidie) via workshops, bedrijfsbegeleiding en de inzet van de Energie RI&E actief aan de slag kunnen gaan met het inventariseren van uw energiebesparingskansen.

U krijgt waar voor uw geld. U kunt zich intekenen door het hier te downloaden inschrijfformulier geheel in te vullen en te ondertekenen en daarna op te sturen per email naar info@dienstencentrum.com.

Wees er snel bij, want er zijn slechts acht subsidieplaatsen!

Actief aan de slag
Bedrijven die snel en actief aan de slag gaan, zullen de meeste kans op subsidie maken. Bedrijven die geen verantwoordelijkheid nemen, krijgen te maken met gerichte handhaving via ‘de Omgevingsdiensten’. Kortom: de vraag is niet óf u als Grafimediabedrijf aan de slag moet gaan, maar wanneer? Ons advies is nu!

 
   « Meer Nieuws...