Scroll Top

Starters

8 (Demo)
Mee doen

Starters

Starters hebben nog nauwelijks aandacht gehad voor hun CO₂ en energiebeleid. Starters zijn naar verwachting het meeste geholpen met praktische hulpmiddelen t.b.v. energiezorg. Dit garandeert het hoogste resultaat, met een minimum aan tijd en kosten.

Starters zijn naar verwachting het meeste geholpen met praktische hulpmiddelen t.b.v. energiezorg. Dit garandeert het hoogste resultaat, met een minimum aan tijd en kosten.

Quick Scan Energie.

Wilt u weten hoe ver uw bedrijf is in energiezorg?

Neem contact op!

Wilt u deelnemen aan het energietraject voor Starters?

mee doen

Opzet begeleiding

De begeleiding voor de starters bestaat uit 2 componenten:

1

Start: Introductie Energiezorg w.o. Informatieplicht Energiebesparing.

Dit vormt de start van uw energiezorg en gaat o.a. in op de Informatieplicht Energiebesparing.

Toelichting: Als eerste gaan de deelnemers de Zelfscan Energiezorg doorlopen en invullen, met als doel inzichtelijk te krijgen wat de uitgangspositie van het bedrijf is ten aanzien van energiezorg. Hierdoor wordt de ondersteuning vanuit het Kennisplatform en de branche organisatie een stuk effectiever: het bedrijf krijgt de juiste instrumenten, om de juiste acties uit te kunnen voeren. Daarna wordt met het starters informatiepakket kort ingegaan op alle aspecten van energiezorg en krijgen de deelnemers inzicht in het ontwikkelpad dat zij het beste kunnen doorlopen om invulling te kunnen geven aan hun bedrijfseigen Energie Transitie.

2

CO2– & Energie RI&E Grafimedia (opzet van de ARBO RI&E) met Helpdesk.

Deze webapplicatie vormt het hart van uw energiezorg en levert u alle informatie om tot een duidelijk EnergieBesparingsPlan te komen, waardoor u perfect aan de wet voldoet. Met vragen kunt u zich gedurende de licentie-periode richten tot de Helpdesk.

Toelichting: Om een goede energie-analyse te kunnen uitvoeren is het van belang om dit systematisch aan te pakken. Hiervoor is  de CO2– & Energie RI&E ontwikkeld. Door stap-voor-stap de onderdelen door te lopen, levert u aan het einde een volledige energie-analyse op met veel managementinformatie. Onderdeel van de Energie RI&E zijn de Erkende Maatregelenlijst en het Energiemonitoringsprogramma, waarmee u op een goede manier voldoet aan de wettelijke eisen.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.